Over mij

Opleiding & ervaring

Ik ben Esra Schuiling-Kayihan. Ik ben GZ-psycholoog, cognitief-gedragstherapeut, supervisor VGCT, schematherapeut en docent. In 2010 heb ik de master klinische psychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heb ik zes maanden gewerkt als basispsycholoog bij een huisartsenpraktijk.

In 2011 ben ik gaan werken bij HSK-groep, waar ik de opleiding tot cognitief-gedragstherapeut en GZ-psycholoog heb afgerond. Bij HSK heb ik individuele cognitieve-gedragstherapie en EMDR behandelingen voor stemmings-, angstklachten en burn-out uitgevoerd binnen de BGGZ en SGGZ.

In 2017 ben ik bij NPI (Arkin), Specialist in Persoonlijkheidsproblematiek, gaan werken. Bij NPI heb ik mij verder ontwikkeld tot schematherapeut en heb ik de registratie tot schematherapeut behaald. Bij NPI heb ik individuele schematherapie behandelingen gegeven aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek en groepsbehandelingen aan mensen met emotieregulatie problematiek.

In januari 2021 ben ik mijn eigen psychologie praktijk gestart en heb ik mij aangesloten bij Psyche & Zwangerschap. In 2021 heb ik de schematherapie groep voor jonge moeders ontwikkeld. Tevens ben ik bij Psyche & Zwangerschap verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit door middel van het inhoudelijk organiseren van onderwijs, supervisie, intervisie en begeleiden van nieuwe collega’s.

Naast het behandelen ben ik supervisor VGCT en geef ik graag supervisie en leertherapie aan psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog en/of cognitief gedragstherapeut. Ook ben ik werkzaam als docent voor de GZ opleiding bij RINO Amsterdam en voor de opleiding tot cognitief-gedragstherapeut. 

Kwalificaties en Lidmaatschap

BIG registratie: 299919484725 als GZ-psycholoog

Lidmaatschap van de NvGzP (Nederlandse Vereniging van Gezondheidszorg psychologie)

Lidmaatschap van de VGCT (Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie) geregistreerd als cognitief-gedragstherapeut en supervisor VGCT 

Lidmaatschap van de Vereniging voor Schematherapie, registratie Schematherapeut (junior)

Lidmaatschap Landelijke Vereniging van vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten (LVVP)

AGB code praktijk: 94065872 

AGB code behandelaar: 94100454 

KvK: 80933998

%d bloggers liken dit: